Binnen trainingen en coachtrajecten zijn meerdere mogelijkheden beschikbaar om je cursisten te prikkelen hun nieuwe opgedane kennis in de praktijk te brengen. Eén van de mogelijkheden is het samen werken met een trainingsacteur. Daarmee krijgen cursisten de kans om “in het moment” te ervaren wat de impact is van huidig gedrag. En ze kunnen in een veilige setting experimenteren met nieuw gedrag. De trainingsacteur wordt daarbij ingezet als levend oefenmateriaal.

Waarom werken met een trainingsacteur ? ‘een trainingsacteur is opgeleid om gedrag in kaart te brengen en te ondersteunen bij het aanleren van nieuw gedrag. Van een acteur mag je verwachten dat hij of zij zich snel in kan leven in een bepaald type en dit type geloofwaardig kan neerzetten.

Non-verbale communicatie en lichaamstaal

Zonder dat we er ons bewust van zijn, spreken we elke dag, naast onze taal in woorden nóg een taal die veelzeggender is dan onze gesproken taal: onze lichaamstaal, onze non-verbale communicatie.

Werkvormen inspiratie middag

Ik speel liever op safe dan dat ik iets ga doen wat ik nog niet eerder gedaan heb. Stel je voor dat het mislukt. Herken je dit? Kom dan naar de werkvormen inspiratie middag!

1 op 1 oefenen

Heb je binnenkort een training, sollicitatie, assessment, presentatie of iets anders? Zou je eens willen sparren en/ of oefenen met iemand die jou gerichte feedback en tips kan geven, zodat je goed beslagen ten ijs komt?

Training: Werken met een trainingsacteur

Jouw training nog effectiever? Je opdrachtgever nog tevredener? Je deelnemers nog vaardiger? Leer optimaal en effectief te werken met een trainingsacteur: De brug tussen theorie en praktijk.

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly