Wat zeggen klanten over mij

“Het is een genot om met Marleen te werken. Ze is bijzonder betrouwbaar en haar enorme gevoel voor humor, snelle reactievermogen, ongedwongenheid, gecombineerd met haar ongepaste bescheidenheid maakt haar een heel prettig mens, waarbij je graag in de buurt wil zijn.
Zij heeft een tomeloze energie om zich te verdiepen in mensen en hen te spiegelen. Ik vind het geweldig dat zij, mede door haar laatste opleiding tot trainingsacteur, dit talent heeft geformaliseerd.
Met wijsheid, rust en interesse kijkt zij naar de wereld om zich heen”

Marie-Louise Mutsaerts

Trainingsacteur (klasgenote en opdrachtgever)

“Verrassend, origineel, levensecht en als het past met een vleugje subtiele humor. Dat zijn voor mij een aantal typerende kenmerken van het spel van Marleen als trainingsacteur. Marleen is een gedreven profi die haar vak serieus neemt en zich voor 100% in laat zetten voor het leerdoel van de cursist. Op een plezierige en toegankelijke manier weet ze de cursist te bevragen met welke rol en welk gedrag ze zijn/haar leerdoel aan moet spelen. In haar spel laat Marleen zich – als dat gewenst is – gemakkelijk (bij)sturen door trainer en cursist en weet ze soepel, snel en overtuigend neer te zetten wat er van haar gevraagd wordt. Alles ten dienste van het leerproces van de cursist. Haar feedback is raak, to-the-point en terzake, maar altijd positief en biedend. Werken met Marleen smaakt altijd naar meer!”

Marius Schalkwijk, Trainer

Trainingsacteur (klasgenoot)

“Marleen verstaat de kunst van het nauwkeurig kunnen aansluiten op zowel de wensen van de opdrachtgever als in het anticiperen op de deelnemers in een trainingsgroep. Door haar gedegen kennis van communicatieve modellen is zij in staat om voor iedereen maatwerk te leveren.”

Huib Verhage

Eigenaar Huib Verhage Trainingen B.V. (opdrachtgever)

“Marleen heeft zich op een goede wijze voorbereid en zich ingelezen op haar rollen. Op realistische wijze heeft zij de deelnemers binnen het ontwikkeltraject een leermoment gegeven. De gegeven feedback vanuit haar rol is waardevol en met emotie, alles om de deelnemer met een goede motivatie de deur uit te laten gaan.”

Marlon Muler

Trainer Vacansoleil Campingholidays (opdrachtgever)

Tijdens het jaar dat ik Marleen heb lesgegeven tijdens de Opleiding Acteur in het Bedrijfsleven van WWLA heb ik haar leren kennen als leergierig, positief ingesteld, goed voorbereid, grappig en vaardig in het spelen van diverse rollen. Ze heeft een goede kennis van de modellen die aan de orde kwamen (teamrol van Belbin, Roos van Leary, Das, Disc, ABC-gedrag, enz en kan ze omzetten in spel. Ze heeft zowel lef, dominantie als gevoel in haar spel.

André Witbreuk

Docent WWLA