Workshop: Werken met humor

Wat maakt toch dat een grap kan helpen om iets zwaars lichter te maken?

Hoe is jouw komische timing? Voel jij aan wat iemand nodig heeft?

Wanneer kun je een grap maken en wanneer niet?

in deze workshop gaan we inzoomen op wat humor kan betekenen voor jouw deelnemer en hoe je het effectief kunt inzetten, zonder dat je de show gaat stelen of de clown uit gaat hangen. Samen gaan we op onderzoek naar de kracht van humor en de eventuele valkuilen.

Datum: Neem contact op voor data in 2020

Locatie: Hilversum (exacte adres volgt na aanmelding)

Prijs: €65.- ex BTW.

Trainer: Marleen van Boxel

Aanmelden via info@trainact.nl

 

Non-verbale communicatie en lichaamstaal

Zonder dat we er ons bewust van zijn, spreken we elke dag, naast onze taal in woorden nóg een taal die veelzeggender is dan onze gesproken taal: onze lichaamstaal, onze non-verbale communicatie.

Werkvormen inspiratie middag

Ik speel liever op safe dan dat ik iets ga doen wat ik nog niet eerder gedaan heb. Stel je voor dat het mislukt. Herken je dit? Kom dan naar de werkvormen inspiratie middag!

1 op 1 oefenen

Heb je binnenkort een training, sollicitatie, assessment, presentatie of iets anders? Zou je eens willen sparren en/ of oefenen met iemand die jou gerichte feedback en tips kan geven, zodat je goed beslagen ten ijs komt?

Training: Werken met een trainingsacteur

Jouw training nog effectiever? Je opdrachtgever nog tevredener? Je deelnemers nog vaardiger? Leer optimaal en effectief te werken met een trainingsacteur: De brug tussen theorie en praktijk.

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly