Training

Workshop Non-verbale communicatie en lichaamstaal

 

Zonder dat we er ons bewust van zijn, spreken we elke dag, naast onze taal in woorden nóg een taal die veelzeggender is dan onze gesproken taal: onze lichaamstaal, onze non-verbale communicatie. Deze verborgen taal onthult wat we echt denken en voelen maar wat we verhullen door wat we zeggen. En zo geven we de hele dag dubbele boodschappen.

In deze workshop maken we je bewust van deze taal die we allemaal spreken en leer je lichaamstaal en non-verbale communicatie te doorgronden. Die van je gesprekspartner(s) én die van jezelf. Je scherpt je observatievermogen en je intuïtie voor het zien van de onbewuste en verborgen boodschap. Door intensief te oefenen versterk je je eigen persoonlijke uitstraling en vergroot je je overtuigingskracht en invloed. Bovendien leer je door het interpreteren van de non-verbale communicatie van je gesprekspartner(s) effectiever communiceren. Je investeert in je emotionele intelligentie.

Trainers: Marius Schalkwijk en Marleen van Boxel

 

Onderwerpen

  • Mimiek
  • Gebaren
  • Lichaamshouding
  • Lichaamsbeweging
  • Verbaal / non-verbaal / para-linguaal
  • Emoties en lichaamstaal

 

Datum:

Datum: in overleg. 

Locatie:

Hilversum. Locatie volgt na aanmelding.

Kosten: €45,–

Aanmelden: via info@trainact.nl

Er is plek voor maximaal 12 mensen, dus wees er snel bij

Non-verbale communicatie en lichaamstaal

Zonder dat we er ons bewust van zijn, spreken we elke dag, naast onze taal in woorden nóg een taal die veelzeggender is dan onze gesproken taal: onze lichaamstaal, onze non-verbale communicatie.

Werkvormen inspiratie middag

Ik speel liever op safe dan dat ik iets ga doen wat ik nog niet eerder gedaan heb. Stel je voor dat het mislukt. Herken je dit? Kom dan naar de werkvormen inspiratie middag!

1 op 1 oefenen

Heb je binnenkort een training, sollicitatie, assessment, presentatie of iets anders? Zou je eens willen sparren en/ of oefenen met iemand die jou gerichte feedback en tips kan geven, zodat je goed beslagen ten ijs komt?

Training: Werken met een trainingsacteur

Jouw training nog effectiever? Je opdrachtgever nog tevredener? Je deelnemers nog vaardiger? Leer optimaal en effectief te werken met een trainingsacteur: De brug tussen theorie en praktijk.

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly