Over mij

Al bijna 20 jaar sta ik met veel liefde en plezier op het (semi professioneel) toneel. Al bijna 40 jaar vind ik het heel fijn om echt contact te maken met mensen. Samen praten, lachen en de diepte in gaan, gericht om elkaar verder te helpen. Dat ik deze twee passies kon combineren tot een baan had ik nooit voor mogelijk gehouden. Tot een vriendin mij attendeerde op de opleiding tot trainingsacteur via de WWLA  in Amsterdam. Met veel plezier en goed gevolg heb ik deze opleiding afgerond. Daarna ben ik mijn kennis in de praktijk gaan brengen. Langs vele wegen ben ik nu uitgekomen bij mijn sterkste kanten: diverse werkvormen en rollenspellen toepassen in communicatie- en persoonlijke effectiviteitstrainingen. Ik maak daarbij graag gebruik van humor, realistisch spel en echte emotie, om het leereffect voor de deelnemer te optimaliseren.

Non-verbale communicatie en lichaamstaal

Zonder dat we er ons bewust van zijn, spreken we elke dag, naast onze taal in woorden nóg een taal die veelzeggender is dan onze gesproken taal: onze lichaamstaal, onze non-verbale communicatie.

Werkvormen inspiratie middag

Ik speel liever op safe dan dat ik iets ga doen wat ik nog niet eerder gedaan heb. Stel je voor dat het mislukt. Herken je dit? Kom dan naar de werkvormen inspiratie middag!

1 op 1 oefenen

Heb je binnenkort een training, sollicitatie, assessment, presentatie of iets anders? Zou je eens willen sparren en/ of oefenen met iemand die jou gerichte feedback en tips kan geven, zodat je goed beslagen ten ijs komt?

Training: Werken met een trainingsacteur

Jouw training nog effectiever? Je opdrachtgever nog tevredener? Je deelnemers nog vaardiger? Leer optimaal en effectief te werken met een trainingsacteur: De brug tussen theorie en praktijk.

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly